· 

RAUW POWER!!

Jullie hebben vast de kefir in onze winkel al wel ontdekt. Maar er is meer rauwe zuivel! Deze zuivel is niet gepasteuriseerd waardoor er veel meer voedingsstoffen in zitten. Zo zit er in de Kefir veel meer vitamine K in en in de magere kwark zit 12,4 % eiwit! Dit komt allemaal doordat de melk gelijk verwerkt word tot kefir, yoghurt of kwark. Mensen die lactose niet goed kunnen verwerken en last krijgen van de darmen, kunnen vaak wel tegen deze producten. Omdat het dus niet verhit word, zit er veel meer eiwit in, en een stuk minder lactose. Fijn voor jou, en voor de planeet! Ook geschikt voor een koolhydraatarm dieet. Omdat het een Ambachtelijk product is, kan de dikte soms wat verschillen. De ideale bewaar temperatuur is 4 graden.

 

Wil je alles weten over deze rauwe zuivel?

Neem dat even een kijkje op de website van rawmilkcompany. Daar staat alles op over deze mooie zuivel producten.

https://www.rawmilkcompany.nl/