· 

5 augustus pannenkoekendag

Zaterdag 5 Augustus is het weer pannenkoeken en poffertjes dag. Op deze dag vind in Ommen weer de Ommer Molendag plaats.

En dat betekend dat er bij Molen De Lelie weer pannenkoeken en poffertjes worden gebakken. Je kunt gezellig bij ons je pannenkoek komen opeten, maar er is ook de mogelijkheid om je pannenkoeken mee te nemen! bestellen is dan wel handig van te voren!

Ook is er weer de mogelijkheid om de molen te bezichtigen, Anton verteld je graag alles over de Molen. En Rita staat weer klaar voor jullie in onze gezellige winkel, ook Rita heeft vast iets lekkers te proeven voor jullie! 

 

Wil jij graag je pannenkoeken komen afhalen dan kan dat zeker.

Bel of mail dan van te voren je bestelling door, zodat je het makkelijk kan afhalen, zo voorkomen we ook weer lange wachtrijen.

 

Info@molendelelieommen.nl

0529-454080

 

We zien je graag op 5 Augustus!