· 

Vogelvoer is weer binnen!

Wij zijn bij Molen De Lelie gek op vogels, en hebben daarom ook graag wat vogels in onze tuin! Het winter seizoen komt er weer aan. En dan kunnen de vogeltjes wel wat hulp gebruiken. Nu zul je wel denken, is dat niet een beetje vroeg?? Nee! helemaal niet, want ze beginnen nu al met eten zodat ze op de echte koudere dagen al een flink laagje vet hebben. zodat ze beter tegen de kou kunnen. Natuurlijk is er ook minder voedsel voor ze te vinden in de winter. En daarom is het goed om het hele winter seizoen te voeren. het is nog is hartstikke gezellig en leuk om naar te kijken! 

 

We hebben een flinke voorraad, van strooivoer tot vetballen, en mooie grote slingers die je overal in je tuin kunt ophangen. Voor de mensen met een wat kleinere tuin, hebben we ook kleine vetbolletjes en kleine netjes met pinda's. Zelfs met een kleine tuin kun je vogels naar je tuin lokken!

 

Kom een kijkje nemen in de winkel en help de vogeltjes!