· 

BBQ vechtdal hooglander beerze

Vrijdag 16 Juli hebben we bij Molen De Lelie een hele gezellige BBQ dag. in samenwerking met Vechtdal Hooglanders uit Beerze. Dennis en Janneke zijn eigenaar van een kudde Schotse hooglanders. En verzorgen deze mooie dieren met heel veel plezier en passie! Deze kudde loopt het hele jaar rond lekker buiten in een prachtig mooi natuur landschap. Ze gebruiken geen antibiotica en geen groei hormonen. Gewoon PUUR Natuur, zoals het hoort. 

En dat willen we jullie laten proeven. Deze dag gaan we samen lekker BBQ'en, en maken we lekkere broodjes hamburgers en broodjes worst. Ook is er deze dag natuurlijk de mogelijkheid om koffie of thee met wat lekkers te krijgen. of genieten van een biologisch verfrissend ijsje! 

 

wil je nou meer weten over deze Hooglanders? Neem dat een kijkje op de website van Vechtdal hooglanders.

https://www.vechtdalhooglanders.nl/

 

Ook is dit heerlijke pure vlees bij ons in de winkel verkrijgbaar! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0