· 

3 AUGUSTUS PANNENKOEKENDAG

3 Augustus is het weer Ommer Molendag! dat betekend dat we bij Molen De Lelie weer heerlijke pannenkoeken gaan bakken. we hebben genoeg plek voor iedereen, En als de zon lekker schijnt, dan kun je buiten ook genieten van een lekkere pannenkoek op ons kleine terrasje. Natuurlijk kun je ook weer een lekker bakje koffie of thee komen drinken, maar er is ook fris verkrijgbaar.

 

Wil je een kijkje nemen in de Molen? Dat kan natuurlijk ook! Anton Wolters de Molenaar verteld je alles over de molen! en geniet van het mooie uitzicht boven op de stelling!

 

Ook is er op de andere molens in Ommen natuurlijk van alles te doen! Zo is er bij molen Den Oord een Museum-doedag! er is van alles te proeven, en een leuke nostalgische markt. hier staat ook een leuk springkussen voor de kids! en vergeet natuurlijk niet om even in het museum te kijken! 

 

De Besthmener Molen gaan de bakkers heerlijk broodjes en koek bakken, en ook hier is een springkussen aanwezig! 

 

de Vilsterse Molen zorgt voor wat lichaamsbeweging, hou je van fietsen of wandelen? vanaf deze molen start een leuk fiets en wandelroute, langs alle molens in Ommen. zo pak je gelijk een stukje prachtig Vechtdal mee