· 

Groepsarrangement

Op zoek naar een leuk groepsarrangement? En vind je het leuk om een keer een kijkje bij ons in de molen te nemen? Dan kan dat! We beginnen met een lekker kopje koffie of thee. Dan krijg je een leuke rondleiding door de molen van een echte beroeps molenaar. En als afsluiting kun je met een lekkere borrelplank met allemaal lekkere dingen uit onze leuke winkel, nog even na kletsen.

We kunnen het aanpassen zoals u het graag wilt. Natuurlijk denken we ook aan de kleine kinderen, die kunnen aan het einde een lekker zakje met snoep mee krijgen. En I.p.v. koffie of thee een glaasje appelsap of sinaasappelsap! We maken het helemaal naar uw wens. 

 

Meer informatie hierover? 

Bel of mail dan eventjes en dan kunnen we samen overleggen! 

 

Email: Molendelelie@dds.nl

Tel: 0529-454080